www.colladerma.ro este denumirea comercială a SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. persoană juridică de naționalitate română, având sediul în Șos. București – Măgurele, nr. 70F, Sector 5, București, România.
Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.colladerma.ro reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

1. Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați link-ul http://colladerma.ro/my-account/.

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. se angajează în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L..

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

 

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa office@colladerma.ro, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d.In cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Romcard SA.

În vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și sa fie folosite abuziv de terțe persoane:
SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. și Romcard SA garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele www.colladerma.ro sau pe serverele Romcard SA.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o banca certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar dupa autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știuta numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.colladerma.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL www.colladerma.ro,  VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.colladerma.ro  ȘI VA PUNE IN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

3. Copyright

Întregul conținut al site-ului www.colladerma.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

4. Accesul la site

 

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. fără acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea serviciilor / produselor

Pe site-ul www.colladerma.ro se poate comanda setul Colladerma Luxury și constă într-o serie de 8 produse/pași.

Produsele se adresează categoriei de varsta 35+ și urmeaza strategia anti-aging claim agreată de comunitatea științifică din domeniile cosmeceuticii și al produselor nutraceutice.

Această strategie implică instalarea fermă a efectului de întinerire a pielii, sporirea luminozității tenului, stimularea regenerarii celulare la nivelul dermei și epidermei pielii, inițierea unor efecte curative și antiinflamatorii, emolierea pielii tenului, favorizarea proceselor metabolice la nivelul celulelor vii ale epidermei, întârzierea instalarii efectelor îmbătrânirii pielii.

PASUL 1 – CURĂȚAREA: Apa micelară din linia COLLADERMA LUXURY

Apa micelară bifazică este o formulă delicată și echilibrată, cu rol de demachiant și emolient. Am dezvoltat o compoziție unică, aptă să îndeparteze rapid machiajul și impuritățile aderente la ten, fără remanență la nivelul epidermei. Senzația de catifelare și aspectul pudrat pregătesc răsfățul senzorial. Apa micelară recurge la doua mecanisme complementare pentru suplimentarea cantității de acid hialuronic în piele, respectiv aportul direct și stimularea biosintezei in situ.

PASUL 2 – NEUTRALIZAREA / REVITALIZAREA / TONIFIEREA TENULUI: Loțiunea tonică din linia COLLADERMA LUXURY

Loțiunea tonică este un produs inovativ care asigură îmbunatățirea stării generale a pielii, păstrând și efectele clasice ale acestui tip de produs, respectiv capacitatea de tonifiere, regenerare și împrospatare. În plus, loțiunea contribuie la reglarea nivelului de sebum produs și a pH-ului secțiunii pielii. Tehnologia 3D Matrix permite refacerea elasticității tenului. Apele florale ale formulei aduc un plus senzorial prin efectul de prospețime.

PASUL 3– EXFOLIEREA: BioGomage-ul din linia COLLADERMA LUXURY

Biogomajul este un produs cu dublu efect exfoliant, mecanic și enzimatic, cu rol în înlăturarea celulelor moarte ale epidermei. Consecința imediată a utilizării sale constă în îmbunătațirea și optimizarea oxigenarii celulare, soldată cu creșterea capacității de absorbție a ingredientelor benefice, în vederea obținerii unui ten luminos și strălucitor, cu vadit aspect sănătos. Produsul asigura diminuarea cu 20% a vizibilității cearcanelor.

PASUL 4 – TRATAMENTUL ANTIRID: Serumul pentru ochi din linia COLLADERMA LUXURY

Serumul pentru ochi se bazează pe o formulă ultra-eficientă în a estompa liniile fine, ridurile și cearcanele, stimulând totodata regenerarea celulară a pielii. Produsul, special conceput pentru îngrijirea epidermei perioculare, asigură descuamarea controlată a epidermei prin efectul keratolitic generat de acțiunea sinergică a patru principii active. In plus, serumul conferă pielii luminozitate și hidratare. Aspectul delicat al formulei și complexitatea ei sunt reunite pentru confirmarea conceptului nostru dihotomic: rasfăț – efecte vizibile.

PASUL 5 – REVITALIZAREA CELULARA: Serumul pentru față din linia COLLADERMA LUXURY

Serumul pentru față induce revitalizarea celulelor pielii, rafinând textura, fermitatea si aspectul tenului. Acesta devine clar, uniform, cu un aspect întinerit și sănătos. Conform conceptului Colladerma®, revitalizarea pielii se realizează prin intermediul unor produse complementare, care asigură un dozaj optim al principiilor active prin cedarea „inteligentă” a ingredientelor din stratul de produs aplicat pe suprafața pielii.

PASUL 6 – REGENERAREA PIELII: Biomasca din linia COLLADERMA LUXURY

Biomasca regeneratoare asigură hidratarea uniformă a pielii dupa exfolierea prin biogomaj, precum și calmarea și regenerarea instantanee a suprafeței epidermei, conferind imediat suplețe și catifelare tenului. Prin componentele sale active masca contribuie la reducerea remarcabilă a ridurilor, la recăpătarea fermității și elasticității pielii. Efectul antiinflamator este indus prin utilizarea principiilor active atent selecționate și incluse în formula complexă a produsului.

PASUL 7 – INTRETINEREA DE ZI / CONFERIREA LUMINOZITATII TENULUI: Crema de zi din linia COLLADERMA LUXURY

Crema de zi se aplică la finalul ritualului de înfrumusețare matinală. Formula sa delicată aduce un regal de principii active pentru protejarea tenului de radiația UVA, UVB și de efectele nocive ale poluării, pe tot parcursul zilei. Este redată vitalitatea și sunt combătute semnele vizibile ale îmbătrânirii premature a pielii prin procese naturale de regenerare celulară. Compușii cheie din formulă neutralizeaza radicalii liberi, produși secundari naturali ai metabolismului celular, cu efect de degradare a pielii.

PASUL 8 – INTRETINEREA DE NOAPTE / REVITALIZARE SI REGENERAREA PIELII: Crema de noapte din linia COLLADERMA LUXURY

Crema de noapte este o formulă cosmetică nutritivă, care asigură regenerarea și hidratarea intensă a pielii pe durata nopții, estompând astfel ridurile fine, catifelând și revigorând tenul, pe care îl pregătește pentru etapa de înfrumusețare matinală. Produsul contribuie delicat și eficient la modelarea microarhitecturii epidermale integrând viziunea noastra despre îngrijirea tenului matur.

6. Pret

Preturile prezentate nu includ TVA (19%);

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.

7. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran va oferă informațiile relevante pentru comandă.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. acceptă urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

9. Litigii

Orice litigiu apărut in legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Prețuri :
Prețurile produselor sunt afișate in EURO.
Actualizarea prețurilor se face periodic.
Prețul contine TVA
Dupa efectuarea comenzii, veți fi contactat de un reprezentat SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L, pentru detalii suplimentare legate de comandă.
În cazul in care produsele nu se mai afla pe stoc, comenzile pot fi anulate.

Facturare:
Pentru achiziționarea produselor sa va emite o factură proformă sau fiscală în baza căreia veți face plata.
Aceasta se poate efectua:

  • Numerar la livrare
  • Prin ordin de plata (în acest caz livrarea se va efectua dupa confirmarea plății).

Retur:

Poți să returnezi orice produs vandut de www.colladerma.ro în termen de 14 de zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.
Când îl returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeași stare în care l-ai primit, nefolosit.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare și produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii in contul tau in maxim 14 zile calendaristice.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumpărător.

Termenul de livrare:

Livrarile în București si zonele marginase se fac in 24 ore din momentul înregistrarii și confirmarii comenzii pentru produsele aflate pe stoc.

Livrarile în țară se pot face in 2 – 3 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii.
În condiții speciale: trafic, vreme, etc; timpul de livrare poate fi depășit numai anunțându-vă în prealabil despre aceasta situație.

SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L dispune atât de propriile mijloace de transport, cât și de parteneriate cu firme de curierat.

În cazul în care comenzile vor fi date și înregistrate în afara programului de lucru clienții vor fi contactați în următoarea zi.

Imagini și alte materiale media:
Imaginile produselor sunt cu caracter informativ și nu reflectă întotdeauna adevarata formă a ambalajului.
Toate prețurile includ TVA.

Drepturile de autor

Informațiile publicate pe www.colladerma.ro aparțin SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L sau partenerilor săi, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fara acordul scris exprimat în prealabil, de către reprezentantul legal al SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare. Orice încalcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresele de mail: office@colladerma.ro

Garanția Produselor

Potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 toate bunurile comercializate de către www.colladerma.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului.

Dreptul de retragere

Conform OUG 34/2014, pentru produsele achiziționate la distanță, consumatorul are dreptul de retragere din contract, în termen de 14 zile calendaristice fara a preciza motivele.

Consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri, excepție făcând costul de expediere al produsului returnat.

Perioada de retragere menționată expiră in termen de 14 zile calendaristice de la:

* data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;

* ziua în care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizica a produselor, în cazul contractelor de vanzare, sau:

* în cazul în care consumatorul comandă printr-o singura comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decat transportatorul și care este indicată de consumator, intra în posesia fizică a ultimului produs;

* în cazul livrarii unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intra în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;

* în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioada de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decat transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;

Consumatorul returnează produsele sau le înmănează către SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L sau unei persoane autorizate sa recepționeze produsele, fără întărziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informării SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă).
Returnarea contravalorii produsului, poate fi amânată în cazul în care SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L nu a primit produsul returnat și nici o dovada ca acesta a fost expediat (oricare dintre cele doua variante intervine prima) și în maxim 14 zile calendaristice din momentul notificării SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din contract.
Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționșrii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-și exercita dreptul de retragere. Indiferent de situație, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul în care profesionistul a omis să îl informeze cu privire la dreptul de retragere.
Profesionistul trebuie să poată face dovada diminuarii valorii produselor care rezultă diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si funcționării produselor.

Procedura de returnare și pasii de urmat atunci cand doriți returnarea unui produs :

* Pentru a vă exercita dreptul de retragere puteți completa modelul de formular de retur acesta nu este însă oblgatoriu

* Așteaptă aprobarea cererii de catre unul din reprezentanții SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L

* Împachetează ambalajul original al producătorului într-o alta cutie astfel încât acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului.

* Taxele de expediere vor fi suportate integral de către Cumpărator, SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L nu poate fi făcută raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

* Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibilă doar în același cont din care s-a efectuat plata.

Excepții de la dreptul de retragere:
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract următoarele:

* Contractele de prestări de servicii, dupa prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului și după ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;

* Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

* Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
* Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
* Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
* Furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
* Furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care Vanzatorul nu le poate controla;
* Contractele in cazul carora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere.
*Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul presteaza alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizeaza alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;
* Furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
* Furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
* Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat

Aceste limitari se aplica in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16
Click aici pentru a accesa OUG 34/2014 care reglementeaza drepturile consumatorilor

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita pe adresa de email: office@sanimed.ro
Email-urile trimise pe adresa office@sanimed.ro vor primi raspuns in decurs de 48 ore.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.colladerma.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.
Site-ul www.colladerma.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.colladerma.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Acest site foloseste cookies
www.colladerma.ro

foloseste diverse tehnologii (module de tip cookie) pentru a colecta, stoca si prelucra informatii atunci cand accesati acest site. Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome).”Cookie”-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ce Cookie-uri foloseste site-ul www.colladerma.ro?

Site-ul www.colladerma.ro foloseste doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile fixe sunt fisiere ce raman pe terminalul utilizatorului pana ce sunt sterse manual de catre utilizator sau expira perioada setata in parametri.

Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman pe terminalul utilizatorului pana ce expira sesiunea sau este inchis browserul.
Cookie-urile de performanta

Aceste tip de Cookie nu colecteaza date despre dvs. el este folosit pentru a colecta informatii despre modul de utilizare al site-ului , paginile cel mai frecvent utilizate, etc.
Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.
Cookie-uri pentru geotargeting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul.
Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume.
Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online.
Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui site web sa recunoasca un browser.

Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site, pastrarea unui user logat etc.)
SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L.. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii!