ȘTIINȚA COLLADERMA®LUXURY

Brandul Colladerma este rezultatul cumulat al unor studii de cosmetologie derulate de către un grup de cercetători și dezvoltatori cu îndelungată experiență în domeniile formulării rețetelor, în cel al tehnologiilor de fabricare și în sfera aplicațiilor cosmeceutice prin prisma tratamentelor de înfrumusețare cu efecte extinse în timp. Fiecare dintre produsele seriei înglobează soluții inovatoare și certificate pentru problemele înfrumusețării femeii moderne, apelând la vectori cosmetologici și la principii active înalt eficiente, de ultimă generație.

Principiul „beauty from inside”, sub auspiciile căruia a fost dezvoltată linia  Colladerma Luxury, vizează prevenirea instalării efectelor îmbătrânirii pielii sub agresiunea factorilor mediului în care femeia modernă trăiește, dar mai ales lucrează.

Urmare acțiunii respectivilor factori, pielea este expunsă acumulării lente dar inevitabile a unor deficiențe de alimentare ritmică a sa cu nutrienți specifici, dar și încetinirii mecanismelor proprii de apărare împotriva micro- și nano-particulelor din atmosfera poluată, împotriva energiei radiante, ori împotriva microorganismelor simbiote. Conform principiului beauty from inside, produsele Colladerma Luxury, revigorează pielea hrănind-o cu principii biochimice-active, îi reechilibrează mecanismele de biosinteză stimulând-o prin intermediul unor mesageri celulari purtați de vectori nanoparticulați și îi reface potențialul de luptă cu factorii ambianți agresivi dotând-o cu compuși stimulenți îndelung activi, de origine naturală.

Consecința imediată a efectelor atitudinii cosmeceutice subsumată principiului beauty from inside este efectul anti-aging susținut de fundamentul well-being al aplicării în secvență a produselor liniei Colladerma Luxury. Mai mult decât atât, urmarea schemei de înfrumusețare pe care produsele noastre o acreditează, pielea începe să revină la caracteristicile sale tinerești, prin mecanisme pe care tinde să le „uite” sau să le „neglijeze” în timp. Astfel, sunt recuperate succesiv turgorul (abilitatea de a-și recăpăta planeitatea și netezimea după cutarea mecanică intenționată, accidentală, ori consecință a purtării pieselor de vestimentație și a atașeurilor), iar apoi plinătatea (starea de vigoare generată de activitatea metabolică proprie, stimulată de o bună vascularizare și de o corectă alimentare cu principii biologic-esențiale).

Știința Colladerma este piatra de temelie, reflectând capacitatea noastră privind realizarea unei științe cosmetologice durabile, bazate pe angajamentul nostru, în cadrul căruia ne  declarăm dedicați în totalitate, ale unor cercetări-dezvoltări continue, în ceea ce privește realizarea unor formulări cosmetice unice-inovative, propunând mereu soluții și rezultate concrete, vizibile și măsurabile, fiind în permanentă actualiate, oferind soluții simplificate și accesibile prin tratamentele cosmetice profesionale aplicabile atât în centrele de înfrumusețare cât și la domiciliu.

Prof. univ.dr.  Stelian Sergiu MAIER
Supervizor științific